ЗОДИЯ РАК 

Жената РАК
 
Имате нужда от компас, за да достигнете до емоционалните владения на тази умна лейди. Ако нямате правилен компас, изобщо не можете да определите докъде са стигнали отношенията ви с нея.
Когато се съмнявате, спомнете си правилото: тя е много зависима от поддръжката на своите близки, твърде свенлива е, за да обясни какво чувства. И изпитва абсолютен ужас от критиката, особено от насмешливата. Нищо не я наранява повече или не й се струва по-жестоко и по-несправедливо. Нейната силна памет се вкопчва в обидните спомени и тя търси случай да си отмъсти.
Когато говорим за паметта, нейната е като гравюра върху стоманена плоча. Почти нищо не може да изтрие спомените й. Тя непрекъснато ще ви учудва с дребни детайли, които си спомня от предишни разговори и срещи. Аз познавам една жена, родена под този знак, която може да възпроизведе почти всеки ред от диалозите на любимите си филми. Даже когато не е гледала един филм дълги години, може да рецитира репликите на актьорите, преди те да ги кажат.
Една причина за силната памет на жената рак е, че високо цени миналото. Тя би предпочела да живее там, ако е възможно, и ако вярва в окултизма, мисли, че се е преродила от миналото. Обича историята, особено последните 50-100 години и би желала да обзаведе дома си с антики от този период. Харесва портретите на елегантни дами в облеклото от миналото столетие, защото е минало или от миналото на семейството. Тя контролира настроението на фразата, а въображението й може да се мери с това на професионалните разказвачи. Едно малко изключение: не такива възпоменания от по-раншни периоди й дават чувство за сигурност и за приемственост. Животът за нея никога не е тук и сега.
Обича дома си и прекарва приятни часове, като го обзавежда според своя вкус. Той е малко старомоден, но никога досаден. Нейната кухня е топла и уютна като в старите детски рисунки. За нея няма нито едно друго място, по-добро от дома й.
Никой не може да остане гладен във владенията на тази жена. Тя е много добра готвачка. Нейният хладилник е претъпкан с лакомства и деликатеси. Това е част от нейното свръхжелание за сигурност. Просто трябва да знае откъде идва поредното ядене и откъде идват поредните й пари. Не е стисната, но винаги гледа да сложи настрана пари за дъждовни, слънчеви, топли и студени дни, ако може с малко излишък. Единственият случай, когато драговолно се разделя с един чек е, ако го използва, за да задоволи любовта си към бижута. Но дори тогава избира такива скъпоценности, които не си губят цената никога, например диаманта. Не е клюкарка, можете да й кажете всичко, без да се страхувате, че ще се разчуе. Там, където е заложено доверието на други хора, е като гроб на сигурността. Тя е чудесен разказвач. Слушайте я някоя вечер с близки приятели, когато започне да разказва анекдоти, обикновено от нейното собствено минало. Може да разказва смешни истории, без да се кикоти. Когато нещо й се види смешно, смехът просто напира на устните й. Понякога, обикновено когато някой друг я забавлява, тя избухва в открит смях. Нейният смях не е най-добрата й страна. Той има глуповат, полуистеричен характер.
Тя е верен приятел и вярна към мъжа, който е избрала. Понякога нейната лоялност е малко досадна. В замяна очаква почти непрекъсната привързаност от любовника си. Жената рак се нуждае от обожание и нежност. Трябва да бъде обградена с нежни грижи и търпеливо доверие, тъй като агресивността я отблъсква.
Трудно се влюбва, въпреки че е твърде привлекателна за мъжете поради своята скромност, благоразумие, съчувствено разбиране на личните им проблеми. Тя е свенливо, сладко, мило момиче в бяло, чийто образ всеки мъж носи в най-тайните кътчета на ума си. Ако искате да я завладеете, не пренебрегвайте розите, свещите, шампанското и любовните сонети. Краткотрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията са на принципа или всичко, или нищо. Живот или смърт, брак или раздяла – завинаги! Претеглете решението си внимателно. Ако я загубите, споменът за тази жена ще ви преследва.
За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност. Търси любов, която е нещо повече от секса – дома, деца и трайни взаимоотношения. Не можете да се доберете до спалнята й, докато не е сигурна във вашите дълготрайни намерения. Тя е женствена, но не е глупачка, когато срещне истинската любов, изцяло е предана на своя приятел и е в състояние да стане най-задоволяващият сексуален партньор в зодиака. Нейната искреност в любовта я прави най-невъзможният кандидат за платени любовни игри; независимо дали е проститутка, момиче за повикване или съпруга по сметка, тя не може да демонстрира фалшива отзивчивост в секса.
 
 
Нейният сексуален живот
 
При подходящи обстоятелства тя може да бъде предана любовница, ако предварително е убедена, че мъжът няма възможност да се ожени за нея или че той искрено вярва в безполезността на брака. Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоюва за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя винаги е вярна на мъжа, който е избрала, независимо от това дали той е алкохолик, глупак или откровен флиртаджия. Някои мъже се оплакват: този вид всеопрощаваща любов е породена от неосъзнатия страх, че тя не ги заслужава и затова не може да изисква честни отношения. Независимо от причините жената рак често е обиждана от мъжете. Тя никога не прави първата крачка. Твърде свенлива е и се страхува, че ако излезе далеч от черупката си, ще бъде посрещната критично. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Трябва да й се покаже, че трябва да действа така, както чувства, и да не се страхува да демонстрира своите желания. Нейната чувствителна натура се влияе твърде много от отношението на партньора й. Ако той проявява разбиране, съчувствие, внимание и уважение, тя се разтваря пред него като цвете под слънчевите лъчи. Но същевременно е много лесно да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се оттегли само от една груба дума или погрешен жест. Черупката на нейното доверие се затваря лесно. Тя може да бъде чудесна любовница, защото е много чувствителна. Радостта, която изпитва, когато е изтръгва от своите задръжки, може да зарадва всеки мъж. Освобождава страстите си с готовност, която трогва сърцето и стимулира мъжа към най-добри действия. Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.
В началните стадии се опитайте да събудите нейните силни майчински чувства и сантименталността й. Това възвисява и задълбочава силата на предстоящото съединяване. Помнете винаги, че за тази жена трябва да изберете подходящо време, място и случай. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на колата. Тя трябва да вярва: вие държите на нея, и мястото трябва да бъде такова, че да бъде напълно спокойна. Най-добро е нейното собствено гнездо. Вашето жилище ще бъде подходящо, само ако е била там достатъчно често, за да не се чувства като чужденец. В действителност, когато времето на голямата нощ наближи, тя сигурно ще ви покани на вечеря у дома си. Пребройте своите щастливи звезди и се откажете да броите калориите. Вечерята ще бъде чудесна. Ще има светлина на свещи и хубава музика. Не забравяйте, че не трябва да бъдете твърде агресивен, иначе може никога да не прекрачите от столовата й в спалнята.  Когато за пръв път се съблече пред вас, тя очаква да й кажете колко добре изглежда. Жената рак държи да бъде обожавана. Един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри и знайте, че не бива да я карате да бърза. Любовта не е конно състезание. Когато започне да губи някоя от своите задръжки, тя обича да гледа гениталиите на мъжа и да ги докосва. Друго подходящо място е морският бряг нощем, особено когато има лунна светлина. Магнетичните лъчи на нейния сателит я възбуждат, шумът на вълните я прави глуха за всичко останало. Тя е склонна да излезе от черупката на задръжките си и да покаже страни от своята природа, за които никога не сте подозирали, че съществуват – възбуждащи, диви и чудесни. Чувствената жена обича да докосва партньора си с пръсти, намазани с мед или вино. Нейните докосвания са леки и нежни, като падането на листа. Пръстите й леко се покачват нагоре и надолу, докато ви доведат до екстаз. Понякога може да помогне на партньора си да мастурбира, може да изсмуче меда и виното, до появата на освобождаване най-често спира и се качва върху мъжа, за да го доведе до оргазъм. Любимата поза: да лежи по корем, докато мъжът прониква отзад. Това задоволява нейната свенливост. Тя не обича да я гледат, когато е в оргазъм. Жените рак са чувствени, когато не искат конвенционален секс, те стават подканящи. Като правило не са обект на крайни сексуални реакции. Когато изпаднат в крайности, те са обикновено свързани със силния им майчински инстинкт, например могат да завързват връзки с много млади момчета.
Тъй като много жени рак чувстват, че мъжете са твърде груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случаите на лесбийство изпълняват женската роля. По-крайна реакция на мъжката грубост е когато прибягват към самозадоволяване. Ако нямат на разположение подходящ инструмент, те са достатъчно практични да използват кренвирши, краставици, банани.
 
 
Мъжът РАК
 
Него не можете да го четете като отворена книга, защото пред непознати той е като в опаковка. Има някои тайни, които никога не споделя, даже с най-близките си приятели. Неспокоен е, идеалист, мечтател и твърде сантиментален. Тъй като се ръководи от Луната, има големи емоционални висоти и чудната способност да тика хората в различни посоки. При първата среща може да ви изглежда лекомислен и флиртаджия, но това е само едно от неговите настроения. Твърде много се влияе от циклите на Луната. Следващият път, когато го видите, може да бъде тъжен и затворен. Даже след като го познавате, ще откривате непрекъснатата смяна на настроенията му. Когато му опонирате, може да избухне, но ако се предадете твърде лесно, ще мисли, че са победили неговите аргументи. В природата му е да защитава и да бъде нежен със слабия пол. Той е любезен и галантен, чаровник от старата школа. Обича компанията на хубави жени, особено ако са остроумни събеседнички. Кой не го прави, питате вие, но разликата е в това, че мъжът рак е твърде привлекателен за такива жени. Веднъж завоювал ги обаче, бърза да стане собственик. Жената, която обича, ще има трудности да живее според очакванията му, тъй като той очаква твърде много. Освен това има склонност да се отдръпва в черупката си, когато е разочарован, вместо да каже открито какво го тревожи. Цени хубавите храни и напитки, но не очаквайте от него да се облича според случая. Не го е грижа за облеклото. В мъжа рак няма нищо от пауна.
Той обича да говори и често е многословен. Думите му са в състояние да преследват хората навсякъде и да ги накарат да направят всичко за което ги моли. Неговата фантастична памет и способността му да възпроизвежда го поставят в отлична позиция при спорове. Има твърди убеждения и всичко върви добре, докато не му противоречите. Ако се опитате да го направите, никога няма да си отиде, преди да ви убеди. Ако подразбере, че не сте напълно убеден, е се върне към спора при нова възможност, за да ви бомбардира с нови доводи. Дебатите ще спрат, когато вие се предавате дори само заради реда и спокойствието. Но той знае твърде добре да изслушва, както и да говори. Една жена описваше своя мъж рак така: той като че ли си отваря порите, за да слуша. Дълбоко съчувства и винаги е готов да помогне за решаването на някой въпрос. Неговият остър, аналитичен ум може да се справи с най-сложния проблем. Това го прави добър във финансовите дела. Сграбчва възможността за правене на пари по-бързо, отколкото гущерът сграбчва мухата. Но той се интересува само от конвенционални, консервативни, традиционни пътища за натрупване на състояние. Чувствителен е, несигурен и много сантиментален. Отказва да се разделя със старите си приятели, старите навици или местата, където е свикнал да живее. Запазва приятелствата си завинаги, обажда се на другарите си от детинство, за да си пийнат, даже ако вече нямат нищо общо помежду си. Съпротивлява се и се страхува от промени в начина си на живот. Привързан е към спомените си, към семейни снимки. Винаги му е необходимо да го убеждавате в любовта си. Не търсете краткотраен роман с такъв мъж. Той приема любовта твърде сериозно. От своята любима очаква умствено и физическо стимулиране в еднаква степен. Изключително лоялен, в отговор изисква лоялност. Вярва в дълготрайните привързаности. Това е неговата рецепта за спокойствие на ума. Не е скитник. Удоволствието от семейството и дома са най-добрите за него. Но има склонност км самозадоволяване, което граничи със заслепяване. Аз знам един такъв случай с мъж рак: на практика окуражил приятелката си да отиде на едно пътуване с един привлекателен мъж. Тя отивала да навести своята майка и той нямал причини да се тревожи. Доста по-късно, след като се оженил за нея, открил, че тя прекарала нощта в един мотел със своя спътник. Бил много разстроен, отишъл при психоаналитик, който не успял да го убеди, че и той е допринесъл за “предателството”. Никога не й простил и малко след това се развел с нея. Мъжете търсят дълготрайни или постоянни отношения с жени. Ако се случи нещо, ракът би могъл да приеме една нова любов, тъй като лесно може да постигне интимност. Но никой, който засегне неговите чувства, никога няма да бъде напълно оправдан, независимо какво ще стане по-късно.
Той е комплексна личност, чийто променливи настроения правят живота с него труден, макар и интересен. Неговата целенасоченост го прави единствен водач в политиката, литературата и бизнеса.
Предупреждение: внимавайте с него при пълнолуние!
 
 
Неговият сексуален живот
 
Той има нужда от непрекъснато окуражаване. Ако го получи, може да бъде забавен. Обича да играе ролята на учител и ако жената е достатъчно умна да му даде да повярва, че той я води в мистериите на секса, ще я води стъпка по стъпка, като й обяснява какво и защо прави и какво и защо трябва да прави тя. Не го спирайте с никаква забележка, която показва, че знаете всичко за това, че сте го правили и преди. Ще се оттегли в своята черупка, може би за да сънува всички неща, които бихте могли да направите заедно.
Той е едновременно търпелив и агресивен, а тази комбинация се понася трудно. От първото пошепнато предложение твърдо знае къде отива, въпреки че би могъл и да не стигне дотам по най-краткия път. Оставете го той да командва, пътуването ще ви хареса. В крайна сметка и пътуването, и самото пристигане са еднакво забавни.
В началото на една любовна афера избягвайте грубостите или вулгарността. Той предпочита да идеализира партньора си и всяко по-грубо действие намалява шансовете за дълги сексуални взаимоотношения. С течение на времето става по-реалистичен, по-склонен да приеме пита поведение, което в началото е шокирало неговата конвенционална природа. По всяко време обаче вие трябва да бъдете нащрек и да внимавате да не се върнете отново към някое внезапно свръхцеломъдрие. Ако не се отнасяте към него съчувствено, може да се стигне до емоционално отдръпване – ракът се скрива обратно на безопасно място.
В предиграта неговото поведение е изтънчено и сигурно, защото той се интересува от това да ви направи щастлива толкова, колкото и от това да задоволи собствените си потребности. В противоречие с мъжете, които мислят, че сексуалното желание е доказателство за тяхната виталност, той притежава необходимата чувствителност и усещания, характерни за съвършените любовници.
Предпочита да започне ухажването другаде, а не в леглото. Като ви държи в ръцете си, може да ви постави на едно бюро или да ви опре на него, там ще премине отлично от ръчно стимулиране към по-нататъшните стадии на предиграта. Докато изпитвате пълнотата на неговите желания, внезапно ще ви вдигне на ръце и без да прекъсва контакта, ще ви заведе в леглото. Експерт е в клиторалните манипулации. Има особени успехи в техниката на предиграта, предпочита да действа с пръсти, а не орално, но неговото докосване е толкова силно, защото има изключителна чувствителност на пръстите. Една предпочитана техника е да постави пениса си върху гърдите на жената, достатъчно близо до устата й, така че тя да може да близне върха му, комбинираният масаж чрез гърдите и езика увеличава неговото удоволствие и прибавя достатъчна възбуда от предиграта за нея. Какво помага на рака като любовник? Неговата изключителна възможност да запомни и възстановява всичко. Той си спомня всичко, което някога е направил, за да възбуди някоя жена. Носейки този полезен опит в себе си, непрекъснато прибавя усъвършенствания, пълни с въображение.
Друга любима техника е съвкупление “без ръце”. Лежейки гол до партньорката си в леглото, двамата с ръце зад гърба, той се нагласява в необходимата поза, като предизвиква достатъчно удоволствие по време на този процес. Удоволствието се увеличава, ако всичко се прави пред огледало. Понякога привлича трети партньор, който държи ръцете му, за да предотврати намесата им, и след това наблюдава резултантното действие. Ракът харесва задоволяването чрез постигане на пълно проникване независимо от всички пречки. Той обича жената да носи дантелено, леко бельо, обича да се облича като жена и така да се показва пред публика. Техните възможности да имитират реакциите на други хора им помагат да осъществяват този маскарад чудесно. Аз бях заблуден от една много привлекателна “жена”, която дойде при мен за консултация. Хомосексуалистите, родени под този знак, правят най-големи усилия да постигнат физическа трансформация в жена, включително хирургически намеси. Хетеросексуални са. опитват се да се задоволяват, като се отъркват. Много мъже, родени под този знак, са такива. Те обичат да се отриват в задниците и публичните места най-вече им дават тази възможност.
 
 
Първи стъпки
 
Едно добро първоначално приближаване е да поискате съвет за някакъв проблем. Ракът е съчувстващ, готов да помогне на непознати. Неговите съвети винаги трябва да се оценяват. Предупреждение: не опитвайте стария трик “не съм ли ви виждал някъде преди?”. Ракът има забележителна памет и може да възпроизведе всяка случка, място или лице. Това определено не е начинът. Като срещнете някой, роден под този знак, насочете разговора към благотворителност за деца, организации, които се грижат за деца. Жената рак много се интересува от деца, понякога я обвиняват, че се опитва да бъде майка на света. Ако е така, то мъжът рак се опитва да бъде бащата. Опитайте с политика, особено с мъж от тези сфери. Ако вашият шеф в едно голямо предприятие е рак, добър начин да станете близък с него е да му поднесете свой проблем. Той има бащинско отношение към всички свои подчинени, а да промените бащинските чувства в нещо по-интересно зависи само от вас.
Когато имате среща, опитайте театър, изкуства, културни мероприятия. Ракът реагира много на мелодична, романтична музика. Опитайте концерт на Чайковски или Рахманинов. Когато отивате за вечеря, погрижете се за лека музика за фон или за ресторант с цигански цигулар. Музиката е храната на любовта. Те са привлечени от водните спортове, така че може да ги поканите за един ден на крайбрежието или край някое езеро. Ако изберете достатъчно самотен бряг, където няма забрани, вашият рак с удоволствие ще се съблече. Това му дава удоволствието да ви позволи, както и на всички останали наоколо, да се възхитите на неговото тяло.
Ако искате да й поднесете подарък, опитайте малка картина или украса за стена, подвързана с кожа книга или някакви дребни кухненски съдове. За него – сирена, екзотични пакетирани храни или гравирана с инициалите му сребърна табакера. Раците обикновено са колекционери и ще оценят всичко, което може да увеличи колекцията им. Дребните сребърни предмети им харесват особено. Възхвалявайте семейството на рака, особено майката, повечето хора, родени под този знак, са чувствителни на тема майка. Никога не разказвайте за предишните си любовни истории. Раците не се интересуват от тези, които са имали значение в живота ви преди тяхното появяване. Общи съвети: родените под този знак не обичат да бъдат третирани като нещо обичайно. Ако той се появи с нов костюм, отбележете това. Ако тя носи нови обици, забележете ги. И се опитайте да бъдете особено внимателен с тяхната добре позната суперчувствителност. Може да й кажете, че нейните обици са чудесни, а тя да реши: не харесвате обиците, които е носила предния път. Можете да му кажете, че в този костюм изглежда много атлетичен, а той да реши: казвате, че е доста хилав. Ако се случи нещо такова, опитайте се да оправите нещата, преди той да се е затворил в черупката си. Ако искате да отложите среща, защото не се чувствате добре, не го правете. Ще бъде глупаво да не позволите на рака да покаже своите силно развити желания да защитава и да се грижи. Те са кули от сила, фарове в мъгла, от които всеки има нужда, когато нещо не е наред. Позволете му да дойде с плодове и цветя, нова книга за четене, нова плоча или просто да седи до вас и да ви държи ръката. Позволете й да бъде лекарството, да ви премери температурата и да ви даде гореща супа. Никой, който не е изпитал безпределната преданост на рака към някого, за когото наистина го е грижа, не може да знае основното удоволствие от това да сте заедно с него. Това просто е още един начин на демонстрация на чувството за собственост, но може да се възползвате от него, без да се задълбочавате твърде много в първоизточника. Наричайте това “умна магия”.
 
 
Ерогенни зони
 
Един от най-големите двигатели и за мъжете, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите и двата пола реагират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Обичат движението “навиване”, когато пъпката се държи между палеца и показалеца и се навива като часовник. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата.Ако продължите да го правите, той ще пощурее.
 
 
Последни срещи
 
Когато искате да кажете “довиждане”, ще имате проблеми. От рака трудно можете да се отървете. Той прилепва като дъвка към подметката на обувката. Един леко брутален, нечувствителен маниер ще я накара да се поотдръпне, но ако се опитате да я отблъснете окончателно, тя просто ще се скрие в черупката си и ще продължи нататък. По-добре е да действате по по-малко очевиден начин. Тя търси и се нуждае от нежност. Откажете й я. Не й позволявайте да се намесва в живота ви, но й покажете, че нейната роля е просто да ви чака. Бъдете тъжни, това има директен ефект върху нейните чувства. С него бъдете доминиращи. Правете социални планове, станете първодвигателят в семейството. Правете безлични яденета и ги сервирайте, мърморейки, че кулинарните проблеми са най-малко интересното нещо във вашия живот. Критикувайте поведението му в спалнята и неговата сексуална техника. Той има известни комплекси в това отношение. Покажете му, че са основателни. Ракът се нуждае от привързаност. Откажете му я. Нуждае се от емоционална поддръжка – бъдете нечувствителен или твърде зает. Ракът обича да дава съвети. Не ги слушайте. обича стари елегантни места, водете го на нови модерни места и критикувайте старите. Всички раци страдат от чувство за неадекватност и критиката провокира тяхната слабост. Разказвайте вицове за тъщи и свекърви.
 
 
 
МЪЖЪТ РАК И ДРУГИТЕ ЗОДИИ
 
ОВЕН И РАК
 
Овенът е твърде авантюристичен любовник за рака, който е по-конвенционален. Въпреки че в началото може да съществува силно сексуално привличане, по някое време овенът може да провокира тъжната ревност на рака и ракът да бъде лесно наранен от хапещия език на овена. Чувството за собственост на рака е потискащо и досадно за овена. Една трудна връзка.
 
ТЕЛЕЦ И РАК
 
Ракът носи чувствителност и въображение в тази връзка. И двамата са страстни и нямат нужда от външни стимулатори, за да са доволни. Телецът разбира чувствата на рака и му помага да се изплъзне от всички възникващи проблеми. Ако телецът е внимателен, ракът отговаря със същото. Съчувствието към взаимните нужди осигурява една много приятна връзка и един много успешен брак.
 
БЛИЗНАЦИ И РАК
 
Чувството за несигурност на рака е непрекъснато атакувано от леконравния, флиртуващ, несериозен близнак. Неовладяемата сексуална енергия на близнака създава проблеми на рака, като му причинява комплекси и трудности. Ракът ще стане доста ревнив и ще се опита да ограничи активността на близнака, което само ще го раздразни. Една много емоционална афера, а по-дългата връзка ще се основава върху разликата в темпераментите.
 
РАК И РАК
 
Те са твърде еднакви, за да бъдат щастливи. И двамата са претоварени от чувствителност, което води до емоционални проблеми. И двамата се опитват да водят в сексуалните взаимоотношения. Това води до кавги и спорове. Физически те се привличат и в началото връзката може да бъде доста чувствена. За брака са необходими повече съчувствие и взаимно разбиране, за да просъществува.
 
ЛЪВ И РАК
 
Лъвът стабилизира настроенията на рака. Лъвът е честен в своите отношения и това носи сигурност на чувствителния и несигурен рак. От друга страна, лъвът иска голяма доза ласкателство и обожание, особено в своите сексуални прояви, и трябва да доминира. Ако ракът се подчини и задоволи нуждите на лъва, това може да бъде една много хубава връзка и триумфален брак.
 
ДЕВА И РАК
 
Девата е практична, природата й е сговорчива и това осигурява солидна база за техните взаимоотношения. Ракът е по-емоционален от резервираната дева, но те могат да създадат една връзка, пълна с топлина и привързаност един към друг. Сексуално много добре се разбират, въпреки че небесата не са пълни с илюминации. Проблемът е, че и двамата са стеснителни и сковани и трябва да направят усилие, за да избегнат скуката. Една хубава връзка, вероятно и удобен брак.
 
ВЕЗНИ И РАК
 
Везната се затруднява да прояви съчувствие към темперамента на рака. В отговор ракът става несигурен и ревнив. Обикновено везната е доста привлечена от чувствата на рака, но просто предпочита да избегне тревогите. Ако чувствителната натура на рака се обиди, това ще доведе до трудности. Когато везната почне да гледа настрани, краят е близо. Възможна връзка, рискован брак.
 
СКОРПИОН И РАК
 
Силата на скорпиона и нуждата му да доминира и да защитава са точно това, което търси ракът. Ракът е по-чувствителен в сексуално отношение, а скорпионът – по-страстен. Но желанието на рака да удовлетворява помага да се избегнат проблемите в тази област. Огнената ревност на скорпиона остава в затишие, защото ракът е верен на своя приятел. Любовта се задълбочава и една хубава връзка може да прерасне в много хубав брак.
 
СТРЕЛЕЦ И РАК
 
Двамата имат точно противоположни цели и желания. Стрелецът е скитник и не обича да бъде обвързван със сексуални връзки. Ракът се нуждае от сигурност в любовта, която стрелецът не може да предложи. Ракът живее за бъдещето, стрелецът за сега и тук. Когато стрелецът се отегчи и започне да се оглежда за нови хоризонти, ракът е наранен и сразен. Мъгляви прогнози за каквато и да било връзка.
 
КОЗИРОГ И РАК
 
Козирогът не може да удовлетвори всички желания на привързващия се рак, тъй като той има много други интереси. Между двата знака съществува силно сексуално привличане, те ще имат много интересно съжителство в спалнята, докато практичността и резервираността на козирога не започнат да изглеждат твърде отблъскващи. Една връзка, белязана с нестабилност, необещаваща брак.
 
ВОДОЛЕЙ И РАК
 
Самотникът водолей създава твърде много проблеми на чувствителния рак. Ракът е по-демонстративен и привързващ се от авантюристичния водолей, който е винаги готов да последва призивите на сирените. Нуждите на рака могат да останат незадоволени, тъй като водолеят е склонен да се откъсва от емоционалните изисквания. За известно време могат да просъществуват в спалнята, но партньорството ще се разпадне в дневната.
 
РИБА И РАК
 
Сексуално това е добра комбинация. И двамата са много чувствителни, откликващи и си осигуряват необходимото ласкателство един на друг. Обикновено ракът взема водачеството, тъй като рибата е малко ексцентрична в любовните си отношения. Кавгите не траят дълго, бързо се разтварят в леглото. Една подходяща двойка, която ще има много хубави дни и нощи и в кратка, и в дълга връзка.